neděle 6. června 2021

Dodavatel kvalitních průmyslových materiálů - nerezové oceli a slitin hliníku

Jste podnikatel, který ve svém oboru potřebují spolehlivého dodavatele hutních materiálů? Dodavatele, který vyrábí kvalitní nerez, průmyslové plasty, slitiny hliníku či oceli.  V dnešní době není tak jednoduché takového spolehlivého partnera najít. Může být problém v dodaném materiálu, kvalita hutních materiálů se u každého může lišit. Tento sortiment je totiž velice náročný na skladování a manipulaci, proto je vhodné vybírat dodavatele, který dodává just in time. Jenom dodavatel, na kterého je spolehnutí a dodává kvalitní hutní materiály, může být pro vaše podnikání tím správným společníkem.


Dodavatel hutních materiálů a plastů


Společnost Primapol je významným dodavatelem hutních materiálů a plastů. Má historii působení na trhu více než 15 let a za tu dobu se stala jedničkou na trhu. Společnost má široký sortiment hliníkových slitin, technických plastů či nerezové oceli. V široké nabídce nerezových ocelí najdete například i nerezovou ocel 1.4112 a 1.4104

Slitiny hliníku - ENAW 6061


Hliníkové slitiny mají skvělé vlastnosti díky přidaným prvkům, které zvyšují pevnost materiálu. Až 15 % litiny tvoří železo, křemík nebo měď. Společnost Primapol nabízí hliník různých jakostí, např. ENAW 6061. Díky získaným certifikátům máte kvalitu materiálu zaručenou. 

Žádné komentáře:

Okomentovat