čtvrtek 18. května 2017

Hledáte studentské bydlení? Ubytujte se v apartmánech pro studenty

Pokud stále sháníte ubytování pro studenty, stojíte před těžkou volbou. Je lepší bydlet v bytě nebo na studentských kolejích? Vše má své pro a proti. Bydlení v bytě je většinou komfortnější než na koleji, ale toto bydlení s sebou nese také další úskalí. Je třeba se o bydlení starat a v případě, že by někdo ze spolubydlících odpadl, tak toto řešit nebo platit vyšší nájem. Problémem pro mnohé je i to, že nejsou tolik v kontaktu s ostatními spolužáky a nedozví se tak tolik informací jako ti, kteří bydlí na kolejích.

Bydlení pro studenty v Praze


Jestliže sháníte ubytování na kolejích v Praze, máte to snazší než ostatní. V hlavním městě je totiž největší možnost výběru. Vybrat si byt nebo studentskou kolej můžete kdykoliv a v rozdílných kvalitách. Víme však o jednom ubytování pro studenty, které spojuje výhody studentských kolejí i bydlení v bytě. Ubytování je hezké, vše je nové a na úrovni. Rozhodně to není klasická kolej, kde budete mít postel třicet let starou a nezateplená okna. Vše je čisté a bydlení poskytuje studentům kvalitu, kterou i oni sami chtějí. Bydlení je v apartmánech pro studenty blízko zastávky metra Chodov. V okolí je kulturní vyžití, bary, restaurace ale sportovní a dětské hřiště a les - prostě krásný veřejný prostor.

Chtěli byste bydlet na kolejích, ale přesto mít ubytování hezké a  na úrovni? Pak jsou studentské apartmány blízko Chodova určené přímo pro vás. Studentský život si mnohem více užijete, když budete mít dostatečné zázemí!

Žádné komentáře:

Okomentovat