čtvrtek 4. května 2017

Čeká vás letos stavba terasy? Pořiďte si kvalitní terasová prkna

Hezké počasí už se blíží a možná i vy plánujete, co všechno zvládnete na vaší zahradě přes léto. Je to stavba terasy, fasády nebo prostě jenom koupě nového zahradního nábytku. Všechna práce stojí hodně úsilí a pokud něco stojí námahu, je dobré to dělat co nejlépe. K tomu jsou nutné také kvalitní materiály, které jsou odolné a vydrží mnoho let v perfektním stavu. 


Terasová prkna z dřevěných materiálů


Kvalitní dřevěný materiál je při jakékoliv stavbě základem. Vždy dbejte na to, aby materiál pocházel z udržitelných zdrojů a dřevo bylo těženo s ohledem na přírodu. Dřevo je materiálem, které vydrží velice dlouho, ale musí se o něj správně pečovat. Aby bylo pořád v zachovalém stavu, je dobré jej natírat pečujícími přírodními oleji. Osvědčené jsou například Osmo oleje na dřevo, které zaručí ošetření a zachování původního vzhledu dřeva. 

WPC terasy nebo dřevěné terasy? 

Nabízí se otázka, jestli jsou vhodnější wpc terasy nebo terasy ze dřeva. Wpc terasy kombinují vlastnosti přírodních materiálů s vlastnostmi umělých materiálů. To znamená, že jsou odolné, ale přitom vypadají krásně. Také nehrozí riziko třísky jako u dřevěného materiálu. Tak co na wpc terasy říkáte, vybrali byste si wpc terasu nebo dřevěnou terasu?

Žádné komentáře:

Okomentovat