neděle 28. listopadu 2021

Dřevěné podlahy a jejich ošetření přírodním olejem


Dřevěné podlahy

Podlahy mohou být z exotických dřevin, které mají speciální vlastnosti. Poslední dobou se těší čím dál větší oblibě. Znáte exotické dřeviny, jako je třeba teak, merbau nebo pallisandr? To je jen několik vybraných dřevin pocházejících z Asie nebo Ameriky. Dřevěné podlahy z exotických dřevin jsou odolné, pevné a vyznačují se dlouhou trvanlivostí. Navíc mají exotické dřeviny zajímavou kresbu, takže jsou podlahy i esteticky zajímavé. Dřevěné podlahy zkrátka nemají konkurenci. Známá  je například značka dřevěných podlah Real Floor, kde nabízí kvalitní dřevěné podlahy za výhodné ceny. 

Jistě také budete potřebovat dřevěné palubky, plotovky nebo nátěry na dřevo. Pak určitě volte ověřenou kvalitu a nehleďte na co nejlevnější zboží. Vyplatí se vám to do budoucna.

Aby vám dřevo vydrželo co nejdéle, je potřeba jej umět dobře ošetřit. Nejlepší jsou přírodní oleje, které dřevo ochrání a přitom neobsahují škodlivé látky. Osmo přírodní nátěry na dřevo splňují nejvyšší požadavky na kvalitu a přitom zanechají na dřevu hezký tón a jsou šetrné k životnímu prostředí. Dřevo je ošetřené a vydrží i nepříznivé okolní vlivy. 

Žádné komentáře:

Okomentovat